Referencer

Holbæk Kommune
Rådgivning: Istidsruten
Go Green Yourself har rådgivet Holbæk kommune og 4 andre kommuner i forbindelse med etablering af Istidsruten. En Cykelrute på 250 km igennem det Nordvestsjællandske Istidslandskab. Vi har blandt andet stået for konceptualisering af delelementer, og afholdt workshops i idégenerering.

.

Udtalelse om samarbejdet:

”Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Martin og Rasmus (med det dejligt progressive firmanavn GoGreenYourself) flere gange, om udviklingen af et natur- og turismeprojekt. GoGreenYourself har bl.a. planlagt og faciliteret en dag med workshops og konceptudvikling for en arbejdsgruppe, og stået for efterbearbejdningen af resultaterne. Procesfaciliteringen blev styret med sikker og kreativ hånd, og afrapporteringen på dagen var både grundig og lige til at bruge i det videre arbejde.

Derudover har jeg i samme projekt benyttet GoGreenYourself til rådgivning, sparring og udarbejdelse af inspirationsoplæg, hvor de har bidraget med både indsigt, kreativ tænkning og ”godt håndværk”.

Anders Lauritsen, Chefkonsulent
Holbæk Kommune”

Brorfelde Observatorium
Mini-udstilling i børnehøjde om det elektromagnetiske spektrum
Go Green Yourself blev ansat til at udvikle en udstilling som formidler det elektromagnetiske spektrum på en børnevenlig måde. Vi stod for både Konceptualisering og opsætning og af mini-udstillingen som åbnede i starten af 2018
Brorfelde Observatorium
Udlån af Augmented reality (AR) Sandkasse
Go Green Yourself har bygget og vedligeholdt en såkaldt AR Sandkasse, som Brorfelde Observatorium har lånt i sæsonen 2017. Sandkassens formål har været at fortælle om geologi, og den er blevet brug aktivt i Brorfelde Observatoriums skoletjeneste og øvrige arrangementer. Du kan klikke på favebooklinket nedenfor, og se en video af sandkassen på Brorfelde Observatoriums facebookside